Jumpsuit TINSOLDAT

Sort, Small

849,00 kr.
424,50 kr.

Den standhaftige tinsoldat - 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade jumpsuit

StørrelseMLXLXXL
½ brystmål60636669
Længde160163168173
Farve
Sort
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
Small
1
+
Tilføj til kurv

Vær standhaftig!
En etbenet tinsoldat går gennem ild og vand, da han forelsker sig i en fornem ballerina af papir. Han står bedre fast på sit ene ben, end andre gør på to. Selv da han falder ud af vinduet, ledes ud på dybt vand og bliver slugt af en fisk, giver han ikke slip på sig selv og sit gevær. Og da han til sidst ender i kakkelovnen sammen med ballerinaen, brænder hun op, mens han smeltes til et lille tinhjerte. Stå fast i kærlighed.

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo Jumpsuit er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til Jumpsuiten, til påtrykket af logoet.

Bomulden brugt til Jumpsuiten er certificeret på mere en end én måde. Logo Jumpsuiten er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Jumpsuiten er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. Jumpsuiten er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. Jumpsuiten er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er Jumpsuiten OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at Jumpsuiten er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til Jumpsuiten. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til Jumpsuiten, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets Jumpsuit
Denne økologiske bomulds Jumpsuit er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre Jumpsuits med tryk på markedet (ved almindelig brug). Jumpsuiten er hele 300 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr Jumpsuit
Jumpsuiten er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.