SWEET DREAMS - Kortærmet body

Lyseblå, 62

199,00 kr.

Drøm om Ole Lukøje - SWEET DREAMS - 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade Kortærmet baby bodystocking

Størrelse 68 74 80 86 92
½ brystmål 22 23 25 26 28
Længde 39 41 43 46 48
Farve
Hvid
Hvid
Hvid
Lyseblå
Lyseblå
Lyseblå
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
62 74 96 62 74 96
1
+
Tilføj til kurv

Sweet dreams!
Ole Lukøje kommer om aftenen til børnene, inden de skal sove. Han sprøjter sødmælk i deres øjne og puster dem stille i nakken, så de bliver søvnige. Så hænger han paraplyer over deres senge. De artige børn får en paraply med billeder på, så de kan drømme søde drømme. De uartige får en paraply uden billeder, så de ikke drømmer noget. Opfør dig ordentligt – og drøm sødt.

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen Baby bodystocking med logo er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til bodystockingen, til påtrykket af logoet.

Bomulden brugt til Baby bodystockingen er certificeret på mere en end én måde. Logo Baby bodystockingen er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Baby bodystockingen er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. Baby bodystockingen er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. Baby bodystockingen er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er Baby bodystockingen OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at Baby bodystockingen er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til Baby bodystockingen. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til Baby bodystockingen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Økologisk dansk Kvalitets Baby bodystocking
Denne økologiske bomulds bluse er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre Baby bodystockings med tryk på markedet (ved almindelig brug). Baby bodystockingen er hele 155 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr Baby bodystocking
Baby bodystockingen er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.