REAL PRINCESS - Børne jumpsuit

799,00 kr.
399,50 kr.

Til en ægte prinsesse - REAL PRINCESS - 100% økologisk bomuld, Fairtrade børne jumpsuit

Størrelse 104/110 116/122 128/134 140/146
½ brystmål 38 40 42 45
Længde 102 110 120 130
Farve
Navy blå
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
128
1
+
Tilføj til kurv

Real princess
Prinsessen kommer gennem nåleøjet til prinsen, da hun drivvåd af regn søger ly for uvejret på slottet. Prinsen ønsker sig kun en ægte prinsesse, men kan ikke skue hunden på hårene. Dronningen klarer ærterne, da hun beder prinsessen sove på en ært begravet under madrasser og dyner. Hun ligger noget så forfærdeligt og lukker ikke et øje. Så fin og følsom kan kun en prinsesse være. Og det er lige hvad, prinsen vil have – en ægte prinsesse.

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo børne jumpsuit er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til Jumpsuiten, til påtrykket af logoet.

Bomulden brugt til Jumpsuiten er certificeret på mere en end én måde. Logo Jumpsuiten er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Jumpsuiten er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. Jumpsuiten er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. Jumpsuiten er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er Jumpsuiten OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at Jumpsuiten er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til Jumpsuiten. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til Jumpsuiten, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets Børne Jumpsuit
Denne økologiske bomulds Jumpsuit er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre Jumpsuits med tryk på markedet (ved almindelig brug). Jumpsuiten er hele 300 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr Jumpsuit
Jumpsuiten er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.