Forklæde KISS ME barn

Hvid, One size child

249,00 kr.

Kys kokken! - Svinedrengen

100 % Økologisk bomuld, Fairtrade Forklæde - One size 

Farve
Hvid
Sort
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
One size child One size Child
1
+
Tilføj til kurv

Kiss Me
En fattig prins gør kur til prinsessen, men finder ud af, at hun ikke er værd at samle på. Hun kan ikke se skønheden i en rose og en nattergal. Forklædt som svinedreng afslører prinsen, at prinsessen gerne kysser ham for at få fingrene i et kunstigt spilleværk. Prinsen finder hende overfladisk og vil ikke længere have hende. Selv kongen smider hende på porten. Livet skal leves efter sande værdier. Og med en masse kys.

Certificeringer
Dette økologiske H. C. Andersen logo børne forklæde er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til forklædet, til påtrykket af forklædets logo.

Bomulden brugt til børneforklædet er certificeret på mere en end én måde. Børne forklædet er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Børneforklædet er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. Børne forklædet er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. Forklædet er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er børneforklædet OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at forklædet er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til børne forklædet. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til forklædet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets børne forklæde
Dette økologiske bomulds børneforklæde er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre forklæder med tryk på markedet (ved almindelig brug). Forklædet er hele 210 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr børne forklæde
Forklædet er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.