IGNORE THE RULES

Military, 140/146

229,00 kr.

Klods Hans - Vær din egen! 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade, kortærmet børne T-shirt

Størrelse 92/98 104/110 116/122 128/134 140/146
½ brystmål 32 34 36 38 41
Længde 43 47 50 53 57
Farve
Navy
Navy
Navy
Navy
Navy
Navy
Sort
Sort
Sort
Sort
Sort
Sort
Military
Military
Military
Military
Military
Hvid
Hvid
Hvid
Hvid
Hvid
Grå
Grå
Grå
Grå
Grå
Rød
Pink
Pink
Pink
Pink
Royal blå
Saphire blå
Grøn
Sport Grey Lys grå
1
+
Tilføj til kurv

Gør tingene på din måde!
Klods Hans marcherer lige ind i prinsessens hjerte på sin egen umiddelbare og ukrukkede facon. Pyt med normer og fine fornemmelser. Det er lige ud af landevejen for ham at vinde prinsessen og det halve kongerige. Klods Hans kommer uimponeret til det høje slot ridende på en ged og med mudder og en død fugl i lommen. Fordi han bare er sig selv. Gør det på din måde. Ignore The Rules!

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo børne T-shirt er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til T-shirten, til påtrykket af T-shirt logoet.

Bomulden brugt til børne T-shirten er certificeret på mere en end én måde. Logo børne T-shirten er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Børne T-shirten er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. T-shirten er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. T-shirten er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er T-shirten OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at T-shirten er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til T-shirten. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til T-shirten, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets Baby T-shirt
Denne økologiske bomulds bluse er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre T-shirts med tryk på markedet (ved almindelig brug). T-shirten er hele 155 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr Baby T-shirt
T-shirten er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.