HOPE

35,00 kr.
Varenummer: CARDHOPE


Den lille pige med svovlstikkerne - HOPE!

H. C. Andersen Luksus A5 Dobbelt kort med kuvert

EU - Blomst mærket. A5 kort 148 cm x 210 cm


1
+
Tilføj til kurv

Lad os give HÅB
Livet er ved at brænde ud for en fattig lille pige, der går alene på gaden en bidende kold nytårsaften. For at holde varmen ofrer hun sine svovlstikker og for hver flamme hun tænder, ser hun noget dejligt, der for et øjeblik varmer hende. Da pigens elskede afdøde mormor viser sig i lyset af en flamme, bliver pigens håb forløst. Mormor tager hende med op i himmelen - væk fra kulde, sult og nød.

Certificeringer
Dette H. C. Andersen Luksus A5 kort med kuvert er lavet med omtanke både for dig, og for miljøet.

Alle vores A5 kort med kuvert er certificeret med EU-blomsten, som er din garanti for, at kortene er producerede under hensyn til miljø og dig. Der er skrappe krav til brug af kemikalier og omtanke under hele produktionsforløbet. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr kort
Kortet er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.