HOPE

Hvid, X-large

249,00 kr.

Den Lille Pige med Svovlstikkerne - Lad os give håb til alle verdens børn! 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade fitted t-shirt


StørrelseXSSMLXLXXL
½ brystmål414447505356
Længde626568717477
Farve
Hvid
Hvid
Hvid
Hvid
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
Small Medium Large X-large
1
+
Tilføj til kurv

Lad os give HÅB til alle verdens børn!
Livet er ved at brænde ud for en fattig lille pige, der går alene på gaden en bidende kold nytårsaften. For at holde varmen ofrer hun sine svovlstikker og for hver flamme hun tænder, ser hun noget dejligt, der for et øjeblik varmer hende. Da pigens elskede afdøde mormor viser sig i lyset af en flamme, bliver pigens håb forløst. Mormor tager hende med op i himmelen - væk fra kulde, sult og nød.

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo T-shirt er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til T-shirten, til påtrykket af T-shirt logoet.

Bomulden brugt til T-shirten er certificeret på mere en end én måde. Logo T-shirten er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

T-shirten er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. T-shirten er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. T-shirten er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er T-shirten OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at T-shirten er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til T-shirten. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til T-shirten, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets T-shirt
Denne økologiske bomulds bluse er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre T-shirts med tryk på markedet (ved almindelig brug). T-shirten er hele 155 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr T-shirt
T-shirten er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.