H.C. ANDERSEN portræt

159,00 kr.
Varenummer: POSTERHCA


H. C. Andersen portræt - 4 temperamenter

H. C. Andersen A3 plakat (29,7 x 42 cm)

EU - Blomst mærket


1
+
Tilføj til kurv

Manden bag eventyrerne
H.C. Andersen skrev både eventyr, romaner, digte, teaterstykker, erindringer og rejsebøger. Eventyrene er de mest kendte og spændt ud mellem polerne: hjertet og viddet, følsomheden og ironien, naturen og kulturen. Overalt i forfatterskabet er han talsmand for etik, morale og samfundsobservation med naturen som den store værdimåler. H.C. Andersen var også et rejselystent menneske, der tilbragte godt og vel 9 år af sit liv uden for Danmarks grænser.

Certificeringer
Dette H. C. Andersen A3 plakat er lavet med omtanke både for dig, og for miljøet.

Alle vores A3 plakater er certificeret med EU-blomsten, som er din garanti for, at kortene er producerede under hensyn til miljø og dig. Der er skrappe krav til brug af kemikalier og omtanke under hele produktionsforløbet. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr kort
Plakaten er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.