FYRTØJET - Børne Sweatshirt

Hvid, 104

369,00 kr.
221,40 kr.

Fyrtøjet - Grib chancen, og tro på det! - 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade børne sweatshirt

Størrelse 92/98 104/110 116/122 128/134 140/146
½ brystmål 38 40 42 44 47
Længde 46 49 52 55 60
Farve
Hvid
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
104
1
+
Tilføj til kurv

Fyrtøjet
Frækhed belønnes, da en kæk soldat får favnen fuld af guld for at hente et fyrtøj til en gammel heks. Han dræber heksen, beholder fyrtøjet og får alle sine ønsker opfyldt af tre hunde med øjne så store som tekopper, møllehjul og Rundetårn. Soldaten selv gør også store øjne, da hundene bringer ham prinsessen. Selv på falderebet til døden bliver han reddet. Og selvfølgelig får han prinsessen. Grib chancen og tro på det!

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo børne sweatshirt er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til sweatshirten, til påtrykket af logoet.

Bomulden brugt til børne hoodien er certificeret på mere en end én måde. Logo sweatshirten er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Denne FRTL Sweatshirt er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. Sweatshirten er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. FRTL sweatshirts er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er sweatshirten OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at blusen er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til vores FRTL sweatshirts. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til børne blusen, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets børne sweatshirt
Denne økologiske bomulds bluse er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre børne sweatshirts med tryk på markedet (ved almindelig brug). Børne sweatshirten er hele 300 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr børne sweatshirt
FRTL sweatshirts er dansk designet. Ja faktisk er det fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.