DREAMER

Nature

149,00 kr.

 Konen med æggene - Drøm bare løs! 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade shopping-bagFarve
Nature
1
+
Tilføj til kurv

Konen med æggene
Drømmene løber løbsk for konen, da hun går til markedet med en kurvfuld æg på hovedet. Hvis hun sælger æggene, kan hun købe en masse høns, som kan lægge flere æg, så hun kan købe får og gæs, som kan give hende uld og fjer, så hun kan købe mange dyr, hus, folk og få en frier og blive en fin dame og knejse med nakken….Klask! Æggene falder til jorden. Det samme gør drømmen. Man skal ikke lægge alle sine æg i èn kurv!

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo Shopping bag er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til shopping bagen, til påtrykket af logoet.

Bomulden brugt til muleposen er certificeret på mere en end én måde. Logo shopping bagen en er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Muleposen er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. T-shirten er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. Logo indkøbsposen er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er denne logo shopping bag OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at posen er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til muleposen. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til vores logo shopping bag, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets Shopping Bag
Denne økologiske bomulds indkøbspose er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre indkøbsposer med tryk på markedet (ved almindelig brug). Vores shopping-bag  er hele 210 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr Shopping Bag
Indkøbsposen er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.