DREAMER

159,00 kr.
Varenummer: POSTERDREAMER

Er du også lidt af en drømmer?

Konen med æggene - Drøm bare løs!

H. C. Andersen A3 palakt (29,7 x 42 cm)

EU - Blomst mærket


1
+
Tilføj til kurv

Konen med æggene
Drømmene løber løbsk for konen, da hun går til markedet med en kurvfuld æg på hovedet. Hvis hun sælger æggene, kan hun købe en masse høns, som kan lægge flere æg, så hun kan købe får og gæs, som kan give hende uld og fjer, så hun kan købe mange dyr, hus, folk og få en frier og blive en fin dame og knejse med nakken….Klask! Æggene falder til jorden. Det samme gør drømmen. Man skal ikke lægge alle sine æg i èn kurv!

Certificeringer
Detnn H. C. Andersen A3 plakat er lavet med omtanke både for dig, og for miljøet.

Alle vores A3 plakater er certificeret med EU-blomsten, som er din garanti for, at kortene er producerede under hensyn til miljø og dig. Der er skrappe krav til brug af kemikalier og omtanke under hele produktionsforløbet. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr kort
Plakaten er dansk designet. Ja faktisk er den fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.