DEEP LOVE - Zip

Rød, Small

599,00 kr.
359,40 kr.

Den Lille Havfrue - DEEP LOVE! 100 % Økologisk bomuld, Fairtrade Zip-hoodie

Størrelse XS S M L XL XXL
½ brystmål 46 49 52 55 58 61
Længde 63 65 66 68 69 71
Farve
Rød
Hvid
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
Small X-small
1
+
Tilføj til kurv

Dyk ned i den dybe kærlighed! 
En purung havfrue tager hele turen fra havets bund til de højere luftlag, da hun forelsker sig ulykkeligt i en prins fra land. Hun giver sin smukke stemme bort, og tager smertefulde skridt for at komme til at leve med ham. Men prinsen vælger en anden, og havfruen skal dø og blive til havskum, hvis ikke hun dræber ham. Hun vælger det iskolde havskum. Nogle gange bringer kærlighed dig derud, hvor du ikke kan bunde. Deep Love!

Certificeringer
Denne økologiske H. C. Andersen logo Hoodie er lavet med omtanke for dig, bomuldsproducenten og for miljøet. Og dét, hele vejen fra produktionen af den økologiske bomuld, der er brugt til Hoodien, til påtrykket af logoet.

Bomulden brugt til Hoodien er certificeret på mere en end én måde. Logo Hoodienen er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er udelukkende brugt biologisk gødning - og sågar orme, i stedet for kemikalier på marken. Desuden er bomulden håndplukket, og dermed opnås mindre belastning for naturen, og også større omtanke for biodiversitet.

Denne FRTL Hoodie er certificeret Fairtrade mærket, som betyder at bomuldslandmændene får en fair pris for deres produkter. Hoodien er også EU Ecolabel certificeret. F.eks. bliver produktionsvandet genbrugt, og kun de mest miljøvenlige farver er brugt. Der er blevet brugt miljøvenlig energi til produktionen. FRTL Hoodies er SA8000 certificeret, som betyder at fabriksarbejderne har gode, sikre arbejdsbetingelser. Med denne certificering sikres den højeste internationale standard. Sidst men absolut ikke mindst er Hoodien OEKO-TEX certificeret, som er din garanti for, at blusen er fri for farlige kemikalier.

Vi har ledt med lys og lygte efter den rette samarbejdspartner til at levere vores tryk til Hoodien. Det har ikke været helt nemt, men vi har fundet frem til en tryk leverandør, som er dedikeret til at finde det mest miljøvenlige tryk til Hoodien, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Økologisk dansk Kvalitets Hoodie
Denne økologiske bomulds bluse er af høj kvalitet, og holder derfor form og farve noget bedre end andre Hoodies med tryk på markedet (ved almindelig brug). Hoodien er hele 300 gram pr. m2. 

Dansk designet H.C. Andersen eventyr Hoodie
FRTL Hoodies er dansk designet. Ja faktisk er det fynsk designet! Og er en del af nyfortolkede illustrationer over nogle af H. C. Andersens mest klassiske eventyr, og eventyrlige univers, som f.eks. Den grimme ælling, Klods Hans, Nattergalen, Kejserens nye klæder, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Ole Lukøje, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet, Den lille havfrue og Konen med æggene.

FRTL står for FAIRY TALE, fordi vi har omsat de evigtgyldige eventyr til ”nye klæder” og moderne produkter. Vores produkter bærer fortolkninger og budskaber fra H.C. Andersens mest kendte eventyr.

Når du køber varer hos os, støtter du initiativer, der arbejder med H.C. Andersen. Derudover donerer vi et beløb på udvalgte produkter til organisationer og samarbejdspartnere, hvis budskaber og værdier understøtter H.C. Andersens.

Vi håber, at du vil nyde vores design og kvaliteten af vores varer. Og bærer budskaberne fra H.C. Andersen ud i verden sammen med os.